Sončni trenutki za smučarske sladokusce
Uživanje v toplicah St. Kathrein
Pohod s krpljami v biosfernem parku gorovja Nockberge
Kulinarični užitki za sladokusce
Smučanje pred gradom Kaiserburg
Romantika v smučarski koči v Bad Kleinkirchheimu
Smučanje s panoramskim razgledom na gorovje Nockberge
Sproščanje v toplicah

Regija Bad Kleinkirchheim

Sončni trenutki za smučarske sladokusce in ljubitelje toplic

Regija Bad Kleinkirchheim od nekdaj navdušuje s svojo raznolikostjo. Čista smučarska radost ali prijetno zimsko pohodništvo, bliskovito hitro sankanje ali spokojni pohodi s krpljami. Tudi uživanje v toplicah v regiji Bad Kleinkirchheim zagotavlja dvojno veselje.

V smučarskem središču Bad Kleinkirchheim enako razvajamo majhne smučarske dirkače in aktivne smučarje. Na več kot 100 kilometrov odlično pripravljenih smučarskih prog najdete široke proge za družine, hitre strmine in preizkušena tekmovalna smukaška proga svetovnega pokala »Kärnten – Franz Klammer«. Užitkov polnih premorov za počitek zagotovo ne bo manjkalo, saj je ob smučiščih kar 23 koč, ki razvajajo z dobrotami. Kulinarični vrhunec so meniji Ski Food v izbranih kočah ob smučišču.

Po aktivnem špornem zimskem dnevu vas v tej regiji vabijo kar dvoje toplice, kjer bodo poskrbeli za sprostitev. Toplice Römerbad navdušujejo z oazo dobrega počutja, ki se razteza prek treh ravni. Družinske in zdravilne toplice St. Kathrein pa ogrejejo srce majhnih in velikih ljubiteljev čofotanja po vodi. Tukajšnja vodna površina toplic je namreč največja med toplicami na avstrijskem Koroškem.

Za posebne sončne trenutke poskrbi kartica ugodnosti Bad Kleinkirchheim Sonnenschein Card: vključeni so vodeni zimski pohodi, tek na smučeh za pokušino, pohodi s krpljami in druge aktivnosti, pri številnih partnerjih pa vas čakajo privlačni popusti. Najlepše pri tem pa je, da je kartica Bad Kleinkirchheim Sonnenschein Card pri nočitvi pri enem ob partnerskih ponudnikov vključena že od prve nočitve!

Vtisi

Smučanje s panoramskim razgledom na biosferni park Nockberge
Zabava v toplicah s pogledom na smučišče
Sankanje v gorovju Nockberge
Pohod s krpljami onstran smučišč
Družinska zabava na smučeh v Bad Kleinkirchheimu
Regionalne kulinarične specialitete
Smučanje na sončni strani avstrijskih Alp
Zabava v toplicah za celo družino
Zabava na smučeh v gorovju Nockberge
To enhance your user experience, we have implemented cookies on this website. By using our site, you agree to our use of cookies. Further details can be found in our Data Privacy Policy